Community

커뮤니티
게시판 상세보기
مشخصات ناودانی(79.137.113.173)
작성자 Dorothea Newdeg… 작성일 24-10-08 19:14 조회 33
navdoni-2.pngکاربرد ناودانی در ساخت پشت بام
در سقف‌های سبک، قيمت ناودانی به عنوان پشتیبان عرشه سقف مورد استفاده قرار می‌گیرد. این نوع ناودانی که به ناودانی شیروانی هم معروف است، آب موجود در پشت بام را به سمت زمین هدایت می‌کند. برای کسب اطلاعات بیشتر در موردناودانی شیروانی کلیک کنید.

ناودانی ساده: قيمت ناودانی ناودانی ساده در پل سازی کاربرد دارد. یعنی از این نوع بیشتر برای ساخت پل استفاده می‌کنند. این کاربری شامل ساخت انواع پل از جمله پل‌های باربری می‌شود. پنج سایزبندی 8، 10، 12، 14 و 16 با ارتفاع متنوع از ویژگی‌های این نوع ناودانی در صنعت آهن و فولاد است. این تنوع ارتفاع بین 30-400 میلی متر تغییر می‌کند. ناگفته نماند که انواع ناودانی ساده دو کاربری صنعتی و ساختمانی دارد.

ناودانی اروپایی چه کاربردهایی دارد؟
این مدل ناودانی، همانطور که بالا اشاره کردیم، ضخامت و وزن بیشتری دارد و طبعاً در بحث قیمت ناودانی هم، ناودانی اروپایی در مقایسه با انواع سبک با ضخامت و کاربری سبک‌تر، گران‌تر است.

مصارف ناودانی
مشخصات ناودانی از حیث وزن و اندازه
برای به دست آوردن مشخصات ابعادی و وزنی مربوط به ناودانی می‌توان به جدول اشتال ناودانی مراجعه کرد. در جدول زیر، وزن ناودانی در سایزهای مختلف آورده شده است:

فرایند ناودانی نورد سرد به شکلی انجام خواهد شد، که به‌طور مستقیم و بدون حرارت دهی در کوره قرار می‌گیرد و وارد غلتک‌ها خواهد شد، در آخر وقتی فرم گرفته شد برش زده می‌شود.

انواع ناودانی بر اساس شکل سطح مقطع چگونه است و چه کاربردی دارد؟
همانطور که بالاتر توضیح دادیم، ناودانی مشبک در دو مدل (استاندارد) UPE و UPN ساخته می‌شود و حالا قصد داریم آن را بر اساس شکل سطح مقطع بیشتر معرفی کنیم. انواع مختلف ناودانی بر اساس شکل سطح مقطع در مدل مشبک یک تفاوت مهم با هم دارند: قيمت ناودانی شکل ظاهری بال‌ها متفاوت است. بال‌های UPE، صاف و موازی اما بال‌های UPN، مخروطی‌شکل است.

کاربردهای ناودانی سبک
ناودانی سبک به دلیل وزن کمتر، قیمت مناسب تر و در عین حال مقاومت کافی کاربردهای گسترده ای دارد که می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

مراحل تولید ناودانی
سخن پایانی:
قیمت نهایی ناودانی همانند سایر مقاطع فولادی تحت تأثیر عوامل مختلفی همچون مشخصات ناودانی و… قرار دارد که از جمله‌ی آن‌ها می‌توان به نوع ناودانی فولادی، وزن ناودانی، نحوه‌ی تولید و شکل ناودانی اشاره کرد. سایر موارد مؤثر به شرح زیر است:

مقایسه قیمت انواع ناودانی سبک و سنگین
ناگفته نماند تعیین قیمت ناودانی سنگین با نوع سبک آن هم براساس همین ویژگی‌های مهم شامل ابعاد، وزن، کاربری و همخوانی با الگوی اشتال انجام می‌شود. طبعاً در این دسته‌بندی قیمت ناودانی سبک در مقایسه با نوع سنگین، کمتر است و برای مصارف ساده‌تر در نظر گرفته می‌شود. کارخانه شکفته، فایکو، ناب و غیره از جمله فعالان تولید ناودانی سنگین و سبک در این صنعت هستند.

برترین تولیدکنندگان انواع ناودانی بر اساس استاندارد
بعد از آشنایی با کاربرد انواع استانداردهای ناودانی، لازم است با تعدادی از برترین تولیدکنندگان این محصول در سطح کشور آشنا شویم:

ناودانی چیست؟
قبل از پرداختن به کاربرد انواع استاندارد ناودانی، لازم است در مورد ماهیت این محصول اطلاعات لازم را به‌دست آوریم. همانطور که در ابتدای مطلب به آن اشاره کردیم، ناودانی مقطعی فولادی به شکل حرف U انگلیسی است که در دسته پروفیل‌های باز قرار دارد. روش‌های مختلفی برای ساخت این محصول وجود دارد که شامل نورد سرد، نورد گرم و پرسی است. ناودانی‌های تولید شده مثل ناودانی شیروانی به این روش‌ها خصوصیات متفاوتی دارند؛ بنابراین آشنایی با آن‌ها پیش از خرید محصول کاملاً ضروری است.
이전글 다음글
수정 삭제 목록 글쓰기